poker

Strategi MZone Poker – Mengabaikan Kadar Setiap Jam anda

Anda boleh membaca di forum poker atau petua dari para profesional mengenai memantau kadar jam anda semasa anda bermain poker. Idea di sebalik ini adalah untuk membantu pemain profesional (pembulat) memahami di mana dia bermain terbaik, bermain permainan poker mana, dan di bawah struktur apa yang berkaitan dengan had, pertandingan dan permainan tunai.

Setelah mengetahui maklumat tersebut, pemain harus cenderung ke arah mana kadar jamnya paling Mega888 Malaysia menguntungkan. Sebagai contoh, jika pemain beranggapan memperoleh rata-rata $ 17 sejam di kasino tempatan yang bermain permainan had had 2/4 dan membandingkannya dengan kadar perjamuan $ 29 setiap jam dalam talian pada .50 / 1.00 NL jadual hold’em di Full Tilt, kemudian tanpa sebarang faktor lain, ini jelas merupakan keputusan untuk bermain dalam talian pada malam itu.

Memantau dan menentukan kadar setiap jam anda di permainan dan lokasi yang berbeza adalah salah satu konsep walaupun beberapa pemain baru terlalu terperangkap dan yang boleh menyebabkan keputusan yang buruk kerana itu, sedangkan mereka semestinya sangat tidak memperhatikan kadar per jam . Biar saya jelaskan.

Pemain bulat profesional semestinya selalu mengawasi kadar per jamnya, kerana ini adalah sebahagian daripada keputusan yang baik dalam poker. Ini meningkatkan kemungkinan mereka akan menguntungkan dan kerana kebanyakan profesional bergantung pada menguntungkan, ini menjadi keputusan “perniagaan” yang mudah. Namun untuk pemain baru di peringkat pembangunan bankroll, masalah lain lebih penting, seperti belajar permainan untuk satu. Bermain di tahap yang betul (biasanya rendah) cenderung mempelajari bahagian permainan yang lebih rumit seperti kesabaran, kedudukan, keagresifan masa, dan membaca lawan.

Oleh kerana pemain baru lebih cenderung melakukan kesalahan dalam permainan, ia mungkin akan memerlukan wang, tetapi idenya adalah untuk mengekalkan kos yang rendah sambil mendapat nilai sebanyak mungkin dari bankroll anda. Ini diterjemahkan kepada masa bermain, yang seterusnya berdasarkan kemampuan anda untuk membuat permainan yang betul pada waktu yang tepat. Mengenai kadar setiap jam, anda seharusnya tidak mempedulikan sama sekali semasa pembangunan bankroll, terutamanya jika permainan anda adalah strategi kejohanan berbilang meja kerana mungkin anda memerlukan 50, 100, 150 atau lebih kejohanan dengan wang tunai yang banyak.

Apabila anda sudah cukup belajar poker, dan naik beberapa tahap dan menggunakan OPM (wang orang lain) dengan tegas sehingga pada dasarnya bermain poker percuma, maka anda pasti dapat menyesuaikan strategi kadar setiap jam ke dalam permainan anda, tetapi sehingga kadar per jam anda seharusnya fokus pada apa yang anda pelajari, bukan apa yang anda peroleh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *